1
Fotocredits: 'Stroopwafels', wikimedia

FlashGroene stroopwafels

Nu.nl doet een serie over groen en duurzaam ondernemen en legt uit dat de kippen van Kipster eieren van stroopwafels leggen. Ja, dat komt van het voer dat ze krijgen van veevoerbedrijf Nijssen-Granico. Dat leggen we hier al jaren uit. Nieuw is de stelling dat je dieren nooit diervriendelijk kunt houden en toch duurzaam kunt zijn. Nieuws voor nu.nl: Hollandse varkens eten altijd al 'stroopwafels' (en oud brood, tweedehands taart en winegums) van Nijssen-Granico. Dan mag dus ook de hele Nederlandse varkenshouderij duurzaam heten. Let maar op: Pigster komt eraan.

Nu.nl - Kipster-hennen krijgen stroopwafels en haantjes blijven (iets langer) leven | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl, 24 sep 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Tedje van Asseldonk
Tedje van Asseldonk Land- en tuinbouw
  • #1
  • 27 sep '20
  • 10:30

Voor vrienden in Italië nam ik wel eens stroopwafels mee uit Nederland. Maar nu verkopen ze hier biologische volkoren stroopwafels, die honingwafels heten, en veel lekkerder zijn.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.