Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
0
Fotocredits: 'Kaas', , Didgeman, via Pixabay

FlashGezonde kaas

Kaas is in coronatijden het favoriete comfort food van Britten. De verkopen stegen met 15% afgelopen jaar. Maar volgens gezondheidsdeskundigen zit er te veel vet, zout en calorieën in zo'n lekker blokje of plakje. Maak kaas gezond, denken marketeers dan. Dat betekent: maak het het plantaardig, met minder calorieën, meer eiwit (om de vetten te verdrijven), toegevoegde vitamines en probiotica. Er gaat zelfs houtskool en extra vezel in en liefst helemaal geen melk. Als het maar geen echte kaas is, dan is het te verkopen als veel gezonder.

Daily Mail - Can the new cheeses really be gouda for your health? , 6 mei 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.