Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashGenoeg echt voor de knak

Brandt & Levie, makers van authentiek goede worst, moeten mee met vega. Ze brengen een zogeheten hybride knakworst op de markt. Een derde bestaat uit biet en kikkererwt, de overige twee derde uit 'goed gehouden varken'. De worstmakers werkten aan een geheel vegetarische knakworst, maar stuitten op 'uitdagingen'. Mogelijk zat het in 'de knak', want deze hybride knakworst wordt "gerookt op appel- en eikenhout om zo de perfecte knak te verkrijgen". De Vegetarische Slager deed 7 jaar over een plantaardige worst 'met knak' die maar matig lukte.

Vleesmagazine - Brandt & Levie introduceren een deels plantaardige knakworst, 10 jul 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.