Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Flash‘Geitenmelk veganistisch’

Boodschappenbezorger HelloFresh liet in Engeland onderzoeken wat burgers weten van hun dagelijkse kost. Eerder was al gebleken dat veel Britse schoolkinderen geen benul hebben van waar bijvoorbeeld melk vandaan komt. Volwassenen zijn lang niet allemaal wijzer. Op elke vijf ondervraagden meent er één dat eieren veganistisch zijn, net als geitenmelk. Want die komt immers niet van een koe. Logisch.

Independent - One in five Brits think goat's milk and eggs are vegan, study says, 12 sep 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Cécile Janssen
Cécile Janssen Foodlog redactie
  • #2
  • 12 sep '19
  • 12:47

Terechte opmerking, Carolien! Tekst aangepast.

Carolien Makkink
Carolien Makkink Diervoeding
  • #1
  • 12 sep '19
  • 12:34

Zuivel en eieren ZIJN ook 'vegetarisch', ze zijn alleen niet 'veganistisch'. The Independent heeft het over 'vegan'...

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.