Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Kind en alcohol', CC0 Public Domain, via Pxhere

FlashGeef kind geen alcohol, zegt alcoholindustrie

De Britse Alliantie voor verantwoord Drinken, een organisatie van producenten van alcoholhoudende dranken, roept op om kinderen geen enkel glaasje mee te laten drinken. Ook niet tijdens het eten. Want dan gaan ze later ook drinken. Een grappige oproep. Verantwoord drinken kan niet als je niet mag drinken. Nog grappiger: dat zegt de drankindustrie zelf.

Daily Mail - Parents are warned not to give children even a small glass of alcohol, 3 feb 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Maria Janssens
Maria Janssens Eindtijd deskundige
  • #1
  • 3 feb '20
  • 19:50

Wat mij betreft hypocriete PR, duh.
Veel kinderen lusten niet eens alcohol, daarom is kinderen 0.0 bier leren drinken ook zo misdadig van de alcoholindustrie.

Wijn, bier, is een onderdeel van bepaalde culturen. Niet de stoere alcoholist uithangen, matiging in praktijk laten zien, lijkt mij veel liefdevoller als domweg verbieden.
Wat er allemaal op school gebeurt en bij vriendjes en vriendinnetjes heb je als helaas niet in de hand. De Jellinek schrijft er dit over.
Wat ik mis in de info van de Jellinek hier, is de invloed van alcohol op nog niet uitontwikkelde hersenen van kinderen en adolescenten.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.