2
Fotocredits: 'Portie friet', StockSnap

Flash‘Friet moet’

Er was al een ommekeertje. Na jaren van telkens enige daling in de aardappelconsumptie was er weer wat groei. Maar door de coronacrisis zit de aardappelhandel opgescheept met enorme voorraden. De oplossing? De Benefriet-actie. In april gaat de aardappelsector op alle woensdagen mensen met cruciale beroepen trakteren op frites. En heel Nederland wordt opgeroepen om meer friet te eten. Dat mag ook op de andere dagen van week. Graag zelfs, want het steunt de boeren.

Nieuwe Oogst - Oproep om meer frites te eten, 1 apr 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #2
  • 2 apr '20
  • 23:15

Hoe de aardappelsector de mensen met cruciale beroepen op frites moet gaan tracteren ontgaat me. Het enige wat ik me kan voorstellen is dat patat fabrikanten de uit hun vrieshuizen puilende diepvriespatat gratis aan de gaarkeukens van ziekenhuizen en verzorgingstehuizen gaan schenken. maar die gaarkeukens hebben op dit moment echt wat anders aan hun hoofd dan gratis snackbarretje spelen voor het zorgpersoneel. Met de hartvervetting van de cruciale mensen gaat het heus zo'n vaart nog niet lopen :-)

Otto Rood
Otto Rood geïnteresseerde leek
  • #1
  • 1 apr '20
  • 18:43

Laat ze alsjeblieft niet te vaak friet eten, ze moeten zo fit en gezond mogelijk blijven in die cruciale beroepen he..

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.