10
Fotocredits: 'Cote de boeuf BBQ', pixabay

FlashFresco spreekt: zonder vlees gaat het niet

Louise Fresco, voorzitter van Wageningen Universiteit, hield in Londen een lezing voor 650 captains (M/V) of industry. Over voedsel. Het is goed om minder vlees te eten, zei ze, maar het niet helemaal weg te laten. Bij een zo duurzaam mogelijke wereld hoort vlees. Dat is niet zomaar een mening. Insiders weten: die wijsheid werd voor Wageningen berekend door professor Imke de Boer en haar team.

FoodNavigator - ?Meat is part of a sustainable world?: Professor Louise Fresco, 25 feb 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #10
  • 25 feb '20
  • 23:00

Prima

Pieter J. Bogaers 1
Pieter J. Bogaers 1 Journalistiek rond voeding en voedsel
  • #9
  • 26 feb '20
  • 0:08

Fresco verkondigt een mening die zo oud is als zijzelf. Jammer. Het kan zéker zonder, maar laten we beginnen om het vooral anders te doen. Te beginnen met de aanpak van het vervoer want je wordt onpasselijk bij het zien van de ijzingwekkende beelden vorige week (op Duitser en Belg) betreffende dat veevervoer.

Fernand de Willigen
Fernand de Willigen Land- en tuinbouw
  • #8
  • 26 feb '20
  • 11:44

#2 Het is dus geen mening maar een uitspraak gebaseerd op het onderzoek van Imke de Boer cs.

Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
  • #6
  • 26 feb '20
  • 22:17

Vitamine K2 hebben ze over het hoofd gezien.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.