Ik maak mijn balkenbrei al jaren van restjes, heerlijk, wel de echte limburgse natuurlijk, met bloed.
Heb het begin vorig jaar overigens nog in US gegeten, scrapple, oud Amish recept, zonder bloed overigens.
Startup Falafval maakt falafel van restjes. Eerst gebruikte het bedrijf pulp van sapjesbars. De steeds veranderende sapjesrecepten staken de startup een stok in de wielen: de falafels smaakten iedere keer anders. Nu gebruikt de startup afsnijdsels van paprika- en uiensnijderijen. Naar eigen zeggen "dus eigenlijk geen afval", maar gewoon restjes. Een soort voorgesneden groenten. Wel zo makkelijk, maar de falafel bestaat nog maar voor één derde uit 'echt' afval.
VMT - Van afval naar falafel: ?Wij doen liever iets goed op kleine schaal tot het perfect is? - VMT, 30 mrt 2021Ik maak mijn balkenbrei al jaren van restjes, heerlijk, wel de echte limburgse natuurlijk, met bloed.
Heb het begin vorig jaar overigens nog in US gegeten, scrapple, oud Amish recept, zonder bloed overigens.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.