Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashEten moet je leren eten

Het Algemeen Dagblad en 24Kitchen maakten samen filmpjes over wanhopige ouders en standvastige kinderen. Kind vertikt het om te eten (wat de pot schaft) en ouders weten zich geen raad. Boodschap van de makers: het ligt aan de opvoeding. Alles proberen en niets werkt, dan raak je vanzelf de kluts kwijt. Als kind én als ouder. De ouders krijgen psychologisch en opvoedkundig advies. Eetproblemen schijn je ook op te kunnen lossen door kinderen te laten kliederen met eten.

AD - Slecht eetgedrag van je kind: ?Sorry ouders, het ligt echt aan de opvoeding?, 9 okt 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #2
  • 10 okt '19
  • 10:51

Tja, iig kregen wij niet de potjes babyvoer, die lustten we gewoon niet behalve de appelmoes. Mijn moeder kookte alles zelf, zonder zout of kruiden en prakte dat gewoon. We kregen normale pap van Brinta of van ligakaak, normaal brood met beleg. En was er een groente die 1 van ons niet lustte dan kreeg die gewoon een andere groente die we wel lekker vonden. En iedereen at gewoon aan tafel zonder gezeur, zonder telefoons, zonder boeken, zonder tv aan enz.

ej van Ginkel
ej van Ginkel Land- en tuinbouw
  • #1
  • 9 okt '19
  • 22:01

Vergeet het deskundig advies en kijk hoe je ouders het vroeger bij jouw hebben aangepakt.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.