Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Marqt Rembrandtplein', Michiel

FlashEkoplaza wordt beetje Marqt

Toen Udea (het moederbedrijf van Ekoplaza, de grootste biologische supermarktketen van Nederland) in oktober 2019 de duurzame Randstadketen Marqt kocht, gingen zo hier en daar de wenkbrauwen omhoog. Sinds die tijd is achter de schermen flink gesleuteld aan de integratie en aanstaande zaterdag is het zo ver, dan gaat de eerste omgedoopte winkel open. Die draagt de nieuwe, gemeenschappelijke naam: Ekoplaza Foodmarqt.

Die valt niet overal in goede aarde. Reclameman Jan Peter van Doorn moppert: "Een mooi merk, Ekoplaza, wordt vervangen door een merk ("van Marqt willen we weer een merk gaan maken") dat nooit een echt merk is geweest." Kom maar proeven, zegt Udea-baas Erik Does, dan kun je ervaren dat het echt wel samen kan.Marketingtribune - Retailnamen Ekoplaza en Marqt gaan samen, 20 mei 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Wouter Klootwijk
  • #1
  • 21 mei '22
  • 16:12

Foodmarkut? Beetje schuiven met de Q: EquoPlazaFoodMarkt. Nee dit is beter: EquoFoodPlaza. Of toch maar die hele Q er uit. EkoFoodPaleis of (perfect:) EkoMarkt. Kan dat nog?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.