1

FlashDuizend bestellingen per week in rook op

'Metershoog' sloegen de vlammen uit het lokale distributiecentrum van Picnic in Almelo. Het pand brandde volledig uit. Dat is pech voor de klanten in de regio Almelo. De komende weken zullen ruim 1.000 bestellingen per week geannuleerd moeten worden. "Supervervelend voor klanten en medewerkers", zegt Picnic. In het pand werkten zo'n 60 medewerkers. De online super gaat meteen op zoek naar een nieuwe locatie. "Vanaf daar zullen we weer moeten opstarten. Dat gaat in ieder geval een paar weken duren." Picnic Almelo gaat even dicht.

De Telegraaf - Komende tijd ruim duizend bestellingen per week bij Picnic geannuleerd na grote brand, 12 jul 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Bram van Driel
Bram van Driel Voormalig redacteur, Foodlog
  • #1
  • 18 jul '22
  • 10:16

Complotdenkers verspreiden het verhaal dat in de afgebrande bezorghub van Picnic een kweekvleesfabriek van Bill Gates zou zitten. Hoe ze daarbij komen? Een stichting van Gates heeft vorig jaar een investering gedaan in Picnic. Het is ergens jammer dat serieuze journalisten tijd besteden aan een factcheck om te laten zien dat het verhaal, natuurlijk, niet waar is.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.