Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
2
Fotocredits: iXimus via Pixabay

FlashDuits gezin dood door vervalste Coronapas

Twitter - Laurens Sloot on Twitter, 7 dec 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Joep Goossens
Joep Goossens Consument, gepensioneerd
  • #2
  • 12 dec '21
  • 20:29

Zware straffen na dodelijke ongevallen veroorzaakt door valse coronapsjes in Frankrijk, tot 5 jaar gevangenisstraf en € 375.000 boete. Dit naar aanleiding van dodelijke ongevallen zoals die van een 57-jarige vrouw. Ze werd op 10 december met een ernstige vorm van Covid-19 in een ziekenhuis opgenomen. Haar behandeling was ingegeven door het feit dat zij volgens haar (valse) coronapas volledig was gevaccineerd.
Het betreffende ziekenhuis (Raymond Poincaré-ziekenhuis in Garches) heeft iedereen die zich niet heeft laten vaccineren, dit aan hun arts te melden, zodat deze met kennis van zaken zijn behandeling kan aanpassen.
Er zijn inmiddels 400 onderzoeken geopend om de netwerken van valse gezondheidspasjes te ontmantelen. "Ze hebben soms een band met gezondheidswerkers," klaagde de minister van Binnenlandse Zaken.

Bron: De jacht op de valse pasjes (Midi-Libre)

Otto Rood
Otto Rood geïnteresseerde leek
  • #1
  • 8 dec '21
  • 17:46

Maar om nu maar je hele gezin met kinderen neer te knallen, dan moet er ook één of ander raar orkest in die man z'n hoofd geklonken hebben.

Overigens tragisch en hilarisch , die laatste regel: "Justitie denkt dat de man eerst zijn vrouw en zijn drie dochters heeft doodgeschoten en daarna zelfmoord heeft gepleegd". Het zou toch wat zijn als het andersom was gebeurd..

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.