1
Fotocredits: 'Cocaine hydrochloride powder’, DEA Drug Enforcement Agency

FlashDrugs 24 op 24 uur goed verkrijgbaar

Het kan afhankelijk zijn van de regio, maar in elk geval in de grote Nederlandse steden is een keur aan soorten drugs makkelijker verkrijgbaar dan een pakje sigaretten of een pizza. De handel gaat bovendien allesbehalve van onder de toonbank. Zorgelijk? In elk geval reuze aantrekkelijk voor buitenlandse toeristen die niet voor het Rijksmuseum een goedkoop vluchtje naar Amsterdam boeken.

AD - Drugsproblematiek in Nederland: ?Sneller paar gram cocaïne besteld dan pizza?, 11 nov 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Frank Eric van der Meer
Frank Eric van der Meer tuinman met biodiversiteit
  • #1
  • 11 nov '19
  • 23:18

Genuanceerd artikel in het AD. " Hoogleraar Blok: het zijn ontwikkelingen in de samenleving, zoals veranderingen in mentaliteit, sociale spanningen, en niet de aanpak van de overheid die de mate van drugsgebruik bepalen."
Maatschappelijke verdeeldheid: " Niemand is blij met wat er nu gebeurt. Maar vanaf dat ‘heldere startpunt’ rent iedereen een andere kant op. Legaliseer en reguleer, zegt gebruiker-zonder-problemen Bas, want als je gaat verbieden raak je als overheid juist alle grip op de markt kwijt. De vrijheid en blijheid van de laatste decennia mag wel een flink tandje minder, vindt Roovers. Verwacht geen wonderen van streng beleid, meent Gemma Blok."

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.