14
Fotocredits: Doutzen Kroes, Blok888.blogspot.com

FlashDoutzen zaait twijfel en vitaminen

Volgens Trouw beïnvloedt Doutzen haar volgers verkeerd. Ze vraagt 'willen ze ons wel gezonde hebben?' en 'Waarom doet de overheid niets?' Vervolgens grijpt ze naar een potje vitaminen. Gezondheidsdeskundige Roodenburg vindt het niet kunnen. Het Voedingscentrum maakt ons wél gezond. De wetenschapsjournalist van de Volkskrant zegt dat de vragen van Doutzen erop duiden dat iedereen wakker is en dat vindt hij nou juist prima.

de Volkskrant - Het virus laait op, maar niet (alleen) door jongeren, 25 jul 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Jordi Kolenbrander
Jordi Kolenbrander Land- en tuinbouw
  • #14
  • 29 jul '20
  • 18:18

Maria Janssens #13 Ik geloof wel dat er mensen binnen de overheid goede bedoelingen hebben, maar de snelste weg naar de hel is altijd geplaveid met goede intenties want velen denken dat het doel de middelen heiligt. Natuurlijk maken de corrupte lieden binnen de overheid en het bedrijfsleven misbruik van de situatie en de mensen die goede bedoelingen hebben.

Maria Janssens
Maria Janssens Eindtijd deskundige
  • #13
  • 28 jul '20
  • 21:26

#12 Ik denk dat de overheid, dat wil zeggen degenen die plat gelobbyd worden, er een agenda op nahouden die vooral in hun eigen voordeel uitvalt. Dat kan voordelig zijn voor 'het volk' en soms heeft 'het volk' botte pech.
De overheid is ook de al dan niet in vaste dienst zijnde ambtenaren van de departementen. Moeilijk om daar iets gedetailleerds over samen te vatten.

Je hebt van mij een duimpje gekregen, benieuwd naar de erop volgende schaterlach.

Henric van der Krogt
  • #12
  • 28 jul '20
  • 20:27

Voordat ik in het kamp van de gekkies, alu-hoedjes en eindtijddeskundigen beland, ik denk echt dat onze overheid het beste met ons voor heeft. Alleen is het natuurlijk niet te doen om iedereen tevreden te stellen. Maar dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat sprake is van een complot om wereldheerschappij te verwerven. Hooguit wat geklungel, net als in de rest van de maatschappij.

Otto Rood
Otto Rood geïnteresseerde leek
  • #11
  • 28 jul '20
  • 18:32

Annet Roodenburg zegt in die tweet dat de overheid wel goede voeding stimuleert. Echter valt dat in het niet bij alle stimulatie om minder goede voeding te eten.. Ik kan me niet herinneren het afgelopen jaar iets gezien te hebben op wat voor mediakanaal dan ook, wellicht niet goed opgelet.

Voorstel: minstens elke twee uur op elk kanaal een spotje over goede voeding / leefstijl. In elke supermarkt een vaste plek voor een poster/video daarover. Vierjaarlijkse reclamecampagnes op billboards overal in het land. De nieuwe media zoals Twitter, Instagram en opa Facebook worden hierin ook meegenomen. Huur goede marketingbureaus in.

Volgens mij kan dat makkelijk uit met alle gezondheidswinst en bijbehorend lager ziekteverzuim en -kosten.

Jordi Kolenbrander
Jordi Kolenbrander Land- en tuinbouw
  • #10
  • 28 jul '20
  • 18:17

- Onze vrijheden worden ingeperkt.
- Er komt geen einde aan de coronamaatregelen.
- politici proberen hun agenda's door te drukken zoals verplicht vaccineren, basisinkomen of de green deal.
- De EU probeert macht naar zich toe trekken door een gezondheidsunie te creëren.
- Social media censureert alles wat in strijd is met de WHO richtlijnen.
- De politiek roept voor censuur om de narratief in stand te houden en de zogenaamde complotdenkers de mond te snoeren.


Dan ga je wel een beetje nadenken dat er misbruik wordt gemaakt van de situatie of dat corona slechts een dekmantel is voor iets anders. Maar nee ons wordt gezegd om weer rustig te gaan slapen en wie niet eens is een complotdenker. Net als alle mensen die vragen zetten bij het immigratiebeleid en de multiculturele samenleving racisten en xenofoben zijn, de mensen die niet geloven dat klimaatverandering door de mens wordt veroorzaakt zijn klimaat-ontkenners, mensen die kritisch of tegen de EU worden Russische trollen genoemd en zo zijn er meer voorbeelden hoe het etablissement de oppositie in diskrediet probeert te brengen. Het ergste is dat de media er in mee gaat.

@Rene smit Als de overheid werkelijk het beste met ons voor had dan hielden ze eens op met het constant liegen en bedriegen.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.