Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
3
Fotocredits: Krantenlezers, RonPorter

FlashDom protest

Twitter - axelveldhuijzen on Twitter, 7 jul 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #3
  • 8 jul '20
  • 11:06

Hier een video over deze DOMME fout van de MEDIA.

Foodlog iets minder snel met dit soort domme artikeltjes plaatsen misschien?

Mijn reactie dat er iets van de politie in zat klopte dus ook niet, maar dan nog, al zouden ze daar gestaan hebben, dan nog zou het nut hebben gehad voor de vrijheid

Astrid Spijkers
  • #2
  • 8 jul '20
  • 8:39

Dat is dus het beleid van de media, het beeld van de politiek volgen en klakkeloos overnemen wat er gezegd wordt in plaats van echt kritisch zijn en zelf op onderzoek gaan, want ze stonden idd bij het juiste gebouw. Het gebouw waarvan ze zeggen dat leeg stond stond niet leeg, daar zou eeno f andere afdeling van politie od zitten waar ze ook de aandacht van willen, wnat het gaat netzogoed om HUN leven, HUN kinderen en kleinkinderen die in onze rotzooi van de huidige politiek gestort worden.
Zwartmaken van mensen die opstaan vor onze vrijheden, burger- en grondrechten is het motto. Als ze met BLM affiches hadden gestaan zouden ze opgehemeld worden, maar opkomen voor je vrijheid? Nee, dat mag niet, dat moet de kop ingedrukt worden

Bert Tijhoff
Bert Tijhoff Breed georienteerd
  • #1
  • 8 jul '20
  • 7:56

Is dit nu een FL waardig bericht? Want het is net zo eenzijdig als waar de demonstratie voor bedoeld was en eigenlijk ook aantoont dat de Media niet altijd verifieert, maar dus klakkeloos berichten overneemt, of zelfs vooringenomen kan zijn.
Alle kranten schrijven dat de actievoerders bij het verkeerde gebouw stonden. Dat gold voor een kleine groep, maar die haalden daarmee wel de media. Over alle andere actievoerders die wel bij de juiste gebouwen stonden wordt vaak niets geschreven.
Het bericht kwam van het ANP en ook het AD naam dit bericht in eerste instantie over, terwijl wel degelijk actievoerders bij het juiste gebouw van het AD voor de deur stonden. Het AD heeft dit later wel aangepast. Veel andere kranten niet en schrijven ook niet over de actievoerders die bij hen zelf voor de deur stonden. Je kan je dus ook afvragen of men anders wel de krant had gehaald met deze actie en of het voor het "verkeerde adres" gaan staan, wellicht een bewuste strategie was. Kun je dan spreken van "Dom protest"?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.