Fermenteren kost tijd. Omvormen van slechte stoffen (als fytinezuur).... creëren van goede (zoals K2 en B12)... Darmflora versterking. Rare stunts uit den boze. Deskundigheid noodzakelijk. Geen belachelijk gedrag. (ook heb ik mijn ernstige twijfels over de gehydroliseerde ongefermenteerde soja die gebruikt wordt door die 'Vegetarische Slager'... waarin dus heel veel fytinezuur)
Hier recepten voor perfecte gefermenteerde - zeer gezonde - vegan kazen - ook al ben ik enorm (rauwmelks met name) kaasliefhebber... zijn deze echt perfect.
https://fullofplants.com/private/5cb44abd42fe6?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=your_free_ebook_the_art_of_vegan_cheese_making&utm_term=2020-09-08&fbclid=IwAR3B5Ai-OrNNCBBrFmL53kowRmVTzJmWN83PPa-LsubGEENBBxww-4xv1h4