2
Fotocredits: 'Vaccinatie', pxhere.com

FlashConcertje, prikje, testje

Maar er zijn mensen die dat niet willen. Omdat de Covid-vaccins best snel ontwikkeld zijn en daarom nog risico's inhouden, zit daar wel wat in. Maar toch moeten we wat als we de economie draaiend willen houden en het leven willen voortzetten zoals we dat gewend waren.

Loudwire - Ticketmaster Will Require COVID-19 Vaccination or Negative Test When Concerts Return, 11 nov 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Maria Janssens
Maria Janssens Eindtijd deskundige
  • #2
  • 12 nov '20
  • 18:05

Wat een flauw kul. In Zweden draait de economie weer prima, zonder prikjes.
Wel een beetje raar, dat opeens de hele wereld op slot ging, en deels nog op slot is voor een virus dat achteraf, jaha, ook toegegeven door bobo Schwab, niet echt gevaarlijk was [note: niet gevaarlijker was dan een stevige/zware griep].

>>
Unlike certain past epidemics, COVID-19 doesn’t pose a new existential threat. It will not result in unforeseen mass famines or major military defeats and regime changes. Whole populations will neither be exterminated nor displaced as a result of the pandemic. However, this does not equate to a reassuring analysis. In reality, the pandemic is dramatically exacerbating pre-existing dangers that we’ve failed to confront adequately for too long. It will also accelerate disturbing trends that have been building up over a prolonged period of time.

COVID-19: The Great Reset
Klaus Schwab & Thierry Malleret
<<

Etc. Etc.... met als eindconclusie van meneer Schwab, dat er een periode voor corona was en er een periode na corona gaat komen. Zoiets als de jaartelling voor Christus en na Christus.

Astrid Spijkers
  • #1
  • 12 nov '20
  • 12:42

"Welnee, het wordt geen verplichting, zeker niet"...........,maar ondertussen wordt er wel gewerkt naar 'zachte dwang', ofwel: een verplichting via een omweg. Welnee, nee hoor, wordt niet verplicht..............

De vraag is in hoeverre de burger uberhaupt wil meewerken aan een 90% effectief, veel en veel en veel te kort getest DNA veranderend vaccin, terwijl het gaat om een virusje die voor 99,8% maximaal NIET dodelijk is voor de totale bevolking.

IK ga voor die 99,8% en niet voor iets wat onvoldoende getest is, oh ja, wacht, WIJ zijn straks de proefpersonen, waarbij 70% van de reeds eerdere proefpersonen al 70% ernstige bijwerkingen hadden, een beleid die gebaseerd is op een zeer gevoelige PCR-test die veel teveel cycli doorloopt om iets te vinden met slechts 1 gen ipv 3, want het is best duur om te doen zo'n test die al uitslaat bij 20 cycli die nu 40 cycli loopt..........nou ja, je kan alle tegens wel weer gaan opnoemen, het blijven toch welles/nietes verhalen hier.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.