FlashBottleneck voorbij dankzij bierbelegging

Struise Brouwers, volgens de vermaarde biersite RateBeer de beste Belgische bierbrouwerij ter wereld, gaat zijn brouwcapaciteit verzesvoudigen. Met een eigen afvullijn heft Struise Brouwers de 'serieuze bottleneck' op die er toe leidde dat de brouwerij vorig jaar met name Belgische klanten moest teleurstellen. Het buitenland ging voor; tot in de verste uithoeken van de wereld ging het bier in vaten en flessen de deur uit. Struise Brouwers kon zijn flesjes en verpakkingen voor de Belgische markt bij collega-brouwers laten bottelen, maar daar liep de capaciteit stilaan ook vol.
De oplossing: een 2-jarige 'bierobligatie' van €200.000. Per €1.000 inleg belooft Struise Brouwers een rendement van 5%, desgewenst uit te betalen in bijzondere bieren.

Het Financieele Dagblad - Belgische cultbrouwer betaalt rente obligatie uit in bier , 24 feb 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Toon Driessen
Toon Driessen Land- en tuinbouw
  • #1
  • 25 feb '19
  • 9:33

Dit is trendbreuk voor LTO of hoort het bij de onderhandeling over de vergoeding van de staat om ons als landbouw de uitvoering van de klimaatwet door de strot te duwen?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.