Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashBonen kunnen ook worst wezen, zeggen vegans

Internationale kinderachtigheid van alle kanten. De een wil vegans verbieden om plantaardige producten vleesbenamingen te geven. De ander staat er op om gemalen bonen worst te mogen noemen, nee meent zelfs dat het noodzakelijk is om te snappen hoe een product proeft en voelt. Schijngevechten rond schijnproblemen. Dus niks aan de hand in ons rijke Europa.

Foodholland - FoodHolland Nieuws: ProVeg International start campagne en petitie voor behoud van productnamen, 13 mei 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Rene Smit
Rene Smit toerisme / yoga / horeca
  • #1
  • 14 mei '19
  • 12:31

Het belangrijkste lijkt me dat de consument krijgt wat hij verwacht als hij iets pakt. Nu is het nog duidelijk, maar hoe worden straks hybride producten genoemd? Of wat nu nog "kweekvlees" wordt genoemd? Of een mix tussen soja, lupine, kweekvlees en wat seperatorvlees/pink slime?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.