FlashBoete voor sproeien van gazon

Zomer in Australië, de heetste ooit. Grote droogte en dreigend watertekort. Sydney gaat inwoners dwingen minder water te gebruiken. Door boetes uit te delen. Bijvoorbeeld voor het sproeien van gras en tuin. Ook het open laten staan van een kraan wordt bestraft. Het bericht vertelt niet hoe dat wordt gecontroleerd.

Phys.org - Sydney imposes first water restrictions in decade, 28 mei 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Wicher T. Koetsier
Wicher T. Koetsier chemisch en fysisch technoloog
  • #1
  • 28 mei '19
  • 17:45

In mijn tijd bij EXXON CHEMICAL heb ik één van mijn medewerkers voor een stage periode naar New Jersey overgeplaatst. Mijn Amerikaanse baas had mij zijn oordeel over Nederlanders verteld.
Zij houden zich nooit aan de regels en wij Amerikanen houden daar niet van. Ik had mijn medewerker gezegd dat hij zich goed aan de regels moest houden. De Gemeente waar hij woonde had ook een verbod om je auto te wassen met kraanwater. Toch deed hij het en binnen 10 minuten werd hij betrapt door de politie en die pakt je dan niet een zachte hand aan. Je krijgt een boete die je niet snel vergeet

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.