1
Fotocredits: Rob Baan, FL Media

FlashBikkel Baan bekroond

Microgroententeler Rob Baan werd deze week Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Hij versloeg een melkveehouder, twee kippenhouders en een kruidenteler en kan zowel de titel als €12.500 bijschrijven op zijn lange lijst van prijzen. Tegen het AD zegt de kleurrijke ondernemer dat hij het een spannende verkiezing vond omdat het 'de enige prijs is' die hij nog nooit had gewonnen. Baan is een bikkel. Door corona zag hij zijn omzet - voornamelijk vanuit horeca over de hele wereld - dit voorjaar van de ene dag op de andere dalen tot vrijwel €0. Door te onderhandelen met bank, overheid en stug door te gaan met het verzinnen van tijdelijke oplossingen bestaat het wereldwijde imperium dat hij in 18 jaar opbouwde nog steeds; het had zomaar kunnen verdwijnen. Dat is een finale bekroning waard.

AD - Rob Baan van Koppert Cress uitgeroepen tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar, 19 sep 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Wouter de Heij
Wouter de Heij R&D en Innovatie in Voedseltechnologie
  • #1
  • 19 sep '20
  • 16:00

Tussen jong en oud. Matthijs Baan (Elke Melk) had ik het ook zeer gegund. Maar Rob Baan is deze 25ste keer absoluut de terechte winnaar.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.