1
Fotocredits: 'Dinnerly maaltijdbox', Dinnerly

FlashBetaalbare maaltijdbox

Sinds het begin van de lockdowns groeit de maaltijdboxenmarkt explosief, signaleerde ABN Amro. Consumenten mijden de supermarkten en ontdekken het gemak van thuisbezorgde maaltijden. Maar maaltijdboxen zijn best duur. En al dan niet noodgedwongen houden consumenten in coronatijden ook wat vaker de hand op de knip. Reden voor maaltijdboxenleverancier Marley Spoon - een van de duurdere - met een budgetbox te komen: Dinnerly. De ambitie liegt er niet om: Dinnerly wil met prijzen vanaf €2,95 per portie de betaalbaarste foodbox op de Nederlandse markt worden.

Distrifood - Goedkopere maaltijdbox Dinnerly start in Nederland - Distrifood, 5 feb 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Desenitia Williams
Desenitia Williams Voeding en Diëtetiek
  • #1
  • 12 feb '21
  • 17:33

Onderzoeksjournalist Loethe Olthuis probeerde de Dinnerly budgetmaaltijdbox uit. In een video van Editie NL reageert ze positief op het feit dat de producten niet los verpakt zijn. Vergeleken met de maaltijdboxen van concurrent HelloFresh, zijn de gerechten een stuk minder gecompliceerd. Er zitten gewoonweg minder ingrediënten in de box.
De prijs-hoeveelheid-kwaliteit verhouding is volgens Olthuis niet helemaal in balans. Voor het bedrag dat je neertelt voor de budgetmaaltijdbox, koopt zij liever alle ingrediënten los en bereidt ze de maaltijd zelf.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.