Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashBelastingdienst rekent kok dure lunch aan

Een Franse kok op Guadeloupe moet een naheffing van €14.000 betalen omdat hij in zijn eigen restaurant at. De belastingdienst rekent hem de gemiddelde prijs aan die een gast moet afrekenen: €107 per keer. Loon in natura, heet dat. De kok is verbijsterd. Hij luncht namelijk heel goedkoop en eenvoudig. Pasta of zo. De beste - en duurste - producten bewaart hij voor de klanten.

Algemeen Dagblad - Franse kok krijgt naheffing 14.000 euro voor lunches in eigen restaurant, 22 okt 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Rene Smit
Rene Smit toerisme / yoga / horeca
  • #1
  • 23 okt '19
  • 0:15

En ik maar klagen over de 3 euro die forfetair bij mijn salaris werd opgeteld... :)

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.