1
Fotocredits: 'Graze snacks', uk.graze.com

FlashApp meet honger en stuurt flitsbezorger op je af

De 'hangry scanner' van verantwoorde snacks-merk Graze is een app die aan de hand van je gezichtsuitdrukking meet hoe 'hangry' je bent. Hangry, dat is de combinatie van hungry en angry. Hongerchagrijn dus, je bent 'hongmeurig'. Tijdens de campagneweek, tot 7 november of tot zolang de voorraad strekt, krijgen app-gebruikers de mogelijkheid om hun honger 'verantwoord' supersnel te stillen of vóór te zijn. Voor de razendsnelle respons werkt Graze samen met flitsbezorger Gorillas. Die komt in no-time gratis de graze-snack thuis of op het werk bezorgen. Als je tenminste in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg of Utrecht woont. Elders zul je zelf je hongerchagrijn moeten oplossen. Daar bezorgt Gorillas niet.

Distrifood - Graze en Gorillas starten met app die honger meet - Distrifood, 5 nov 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #1
  • 5 nov '21
  • 12:57

Jaja, je hoeft dus ook al geen troep meer in huis te halen, het zoveelste AI productje helpt je wel uit de brand, blijf maar lekker lui op je bank netflixen, wij komen wel, je kan je deur ook al op afstand open doen, dan bezorgen we het tot aan de bank........

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.