Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Gekookte aardappelen', Pixabay

FlashAardappelen met een ster voor de varkens

In Twente staat een zelfvoorzienend restaurant, Het Seminar. Alle ingrediƫnten komen er van eigen bodem: de groente uit de moestuin, de zuivel van de koeien op het land, het vlees van de varkens Napoleon, Unox en Spekkie. Het restaurant kreeg vorige maand een groene Michelinster voor zijn duurzame gastronomie. Alleen: wat doe je met al die zorgvuldig geteelde producten, als je geen gasten mag ontvangen om voor te koken? Dan komen de varkens extra aan hun trekken. In plaats van de restjes en het groenteafval, kregen ze gewoon de groenten. Alleen de rauwe aardappelen lusten ze niet. Die werden voor hen gekookt. Hadden de koks toch nog wat te doen.

Het Financieele Dagblad - Bij dit restaurant met groene Michelinster komt alleen de tomatenpuree van de groothandel, 12 apr 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Jos van Vonderen
Jos van Vonderen Land- en tuinbouw
  • #1
  • 12 apr '21
  • 19:50

Is het echt corona waardoor de aardappels naar de zwijnen gaan?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.