Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
0
Fotocredits: 'Mosselen', juttazeisset via Pixabay

Flash€900.000 tegen vergrijzing mosseleter

Zorgen in Yerseke. De mosselproductie loopt terug, de prijs daalt, de concurrentie is moordend en dan loopt ook de consumptie nog eens terug. De trouwe mosselfan vergrijst en jongeren lusten de mossel niet. Wat nu? Maak van de mossel een millennial-superfood. Dus: de mossel centraal bij kooklessen van bekende koks, influencers en als vleesvervanger. Moet lukken. Zeker met de €900.000 subsidie die de EU voor het plan verstrekt.

RTLnieuws - De mossel als superfood: kwakkelende mosselsector richt pijlen op jeugd, 19 jun 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.