Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Flash110.000.000 toiletten tegen wildpoepen

Haal maar eens een toiletgebouwtje weg bij een parkeerplaats langs een snelweg. Dan poepen automobilisten gewoon in het gras. In het grote land India is wildpoepen en -plassen niet ongewoon en vaak onvermijdelijk. Om het tegen te gaan, zijn in vijf jaar tijd meer dan 100 miljoen latrines geplaatst in het 1,3 miljard inwoners tellende land. Een groot succes is het nog niet. Het moet wennen. En het went niet als die toiletten niet goed schoon gehouden worden.

CNN - India built 110M toilets. But will people use them?, 7 okt 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Joep Goossens
Joep Goossens Consument, gepensioneerd
  • #1
  • 8 okt '19
  • 11:53

Haal maar eens een toiletgebouwtje weg bij een parkeerplaats langs een snelweg. Dan poepen automobilisten gewoon in het gras. Ook in het kleine land Nederland is wildpoepen en -plassen niet ongewoon en vaak onvermijdelijk. Om het tegen te gaan, wordt niets gedaan. Als vrachtwagenchauffeur moet je dan doorrijden naar een benzinestation waar je tegen betaling van je nood verlost kan worden (5x per dag). Sta je vanwege het rijtijdenbesluit de hele zondag met een aantal lotgenoten op een P zonder toilet, dan zit er niets anders op .....

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.