Initiatiefnemers Anne Adams (theemaker bij Tea by Me) en Maarten Boland (webwinkel Kruidenmagazijn.nl) verwelkomen op 7 april andere theeliefhebbers uit het hele land om te genieten van alle aspecten van thee.

Programma
Bij binnenkomst krijg je een goodiebag met een tastingcup die je mag houden en waarmee je de hele dag door thee kunt proeven.

Vanaf 11:00 uur verzorgen theesommeliers en -brouwers verschillende workshops/presentaties waarin je kennis maakt met de theewereld. Zo kun je theesoorten proeven in combinatie met kaas, kun je leren over de jaarlijkse ‘theereis’ naar Sri Lanka en de details van de theeproductie en meer te weten komen over de verschillen in zwarte thee.

Om 13:00 uur begint de theemarkt met standhouders uit België, Duitsland en Nederland. Verder is er een High Tea Proeverij.

Genoeg van het proeven van thee? Bezoek dan het Pop-Up Thee Museum waar bijzondere objecten rondom thee en theeculturen aandacht krijgen.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Klik voor het volledige programma op de website.

Informatie:
Datum: 7 april 2019
Tijd: workshops en lezingen 11:00 – 17:00 uur, theemarkt 13:00 -18:00 uur
Locatie: DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24, 7071 BV Ulft
Prijs workshops en lezingen €10, inclusief High Tea Buffet €19 (inclusief servicekosten).

Aanmelden: via deze link.
Dit artikel afdrukken