Rondom de Saksische rietgedekte boerderij van Brownies per Post bieden gepassioneerde taartenbaksters hun taarten aan. Ook voor ambachtelijke jams, de beste koffie en thee en allerlei andere zoetigheden ben je op het Festival der Zoete Verleidingen aan het juiste adres. Het wordt smullen op de sfeervolle terrasjes in de idyllische tuin.

Voor creatievelingen en kinderen staan er diverse leuke activiteiten op het programma. Bezoekers kunnen meedoen aan bakwedstrijden, workshops en kijken naar bakdemonstraties. Sta je zelf graag in de keuken? Op het festival zijn stands aanwezig met een verrassend aanbod aan bakbenodigdheden, kookboeken, brocante en serviezen. De kleintjes kunnen hun eigen stroopwafel bakken en versieren, pottenbakken op een draaischijf, blubbercake maken en nog veel meer.

Ben je niet zo’n zoetekauw, kom dan vooral voor de verrassende theateroptredens, fijne muziek, het landelijke sfeertje en voor het shop-plezier bij ruim 80 stands.

Informatie
Datum: 3 t/m 5 augustus
Tijd: 10:00 – 18:00 uur
Prijs: Entree €8,50 (inclusief koffie/thee), VIP-arrangement €19,50, Meerdagenkaart €12,00, Kinderen van 4 – 12 jaar €3,50.
Locatie: Brownies Per Post, Bommertsweg 2, 7841 BZ Sleen
Tickets: te bestellen via deze link.
Dit artikel afdrukken