De FeelGood Market biedt een warm onthaal aan iedereen die op zoek is naar een goede sfeer, gezelligheid, inspiratie, leuke mensen, unieke, duurzame, mooie (design)spullen, biologische delicatessen en streekproducten. De markt vindt iedere derde zondag van de maand plaats.

De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun creaties aan het publiek te tonen. Daarnaast biedt de markt bezoekers een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met unieke ontwerpen, exclusieve producten en de makers zelf.

Er is altijd van alles te doen op de Feelgood Market. Zo kun je er bijvoorbeeld workshops bijwonen, demonstraties volgen, gemasseerd worden, creatief bezig zijn, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van live- muziek en de dans acts, verrast worden door het theater en natuurlijk langs de kraampjes lopen.

Zowel de muziek en activiteiten als de kraampjes zijn bij iedere editie weer anders. Ook voor kinderen is er van alles te beleven.

Informatie:
Data: vanaf 17 februari 2019 iedere derde zondag van de maand
Tijden: 12:00 - 18:00 uur
Locatie: Strijp-S, Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven
Prijzen: Gratis entree

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Meer informatie kun je vinden op de website of kijk op Facebook.
Dit artikel afdrukken