image

Fastfruit is fruit maar dan anders. Hét antwoord op de steeds toenemende vraag naar verantwoorde tussendoortjes. Mensen zoeken steeds meer naar balans in het voedingspatroon. Deze ontwikkeling heeft als basis gediend voor de ontwikkeling van Fastfruit Apple Chips.
Apple Chips zijn bereid uit de speciaal geselecteerde Fuji appels. 100% natuurlijk, vetvrij en geen suikers toegevoegd. De appels worden op een speciale manier gedroogd zodat alle aanwezige voedingstoffen bewaard blijven! Je eet gewoon een appel...maar dan anders.
Fastfruit Apple Chips zijn puur natuur en hebben een heerlijke crispy bite met een geweldige smaaksensatie. Het perfecte natuurlijke tussendoortje voor elk moment op de dag! Verkrijgbaar in de smaken Original en Kaneel en verpakt in een handige hersluitbare koker

Zo' n product daar wordt in de top van de gastronomie al jaren mee gewerkt. Het is begonnen met het frituren van schorseneren, rode bietjes en artisjokkenbodems dun gesneden, het moet gezegd zo' n appel chips is erg verfrissend en lekker door de knapperigheid ervan. In het College Hotel in Amsterdam staan ze op de incheck balie als welkom voor de gasten. Maar dan wel huis gemaakt. Nu maar hopen dat de prijs niet exorbitant is, anders kom ik spoedig met een recept om het zelf te doen.

bron: Culinairnet
Dit artikel afdrukken