Schillen, wassen en in porties snijden. Plakhanden en een druipende kin. Fruit eten is voor veel mensen een heel gedoe. Ondertussen is fruit eten heel gezond. Het Voedingscentrum adviseert 2 stuks fruit te eten op een dag, of zo’n 200 gram. Maar hoe dan?

Fast Fruit heeft de oplossing: diepgevroren fruitstukjes, in soms onverwachte mixen, om naar hartenlust te gebruiken in bijvoorbeeld gezonde ontbijtjes, toetjes of op tussendoormomenten. Super lekker en heel makkelijk. Of zoals wij zeggen: “Easy freezy!

Fast Fruit is een gloednieuw merk. Het is voortgekomen uit twee inzichten: er zijn nog geen merken die diepvriesfruit verkopen en veel mensen vinden voldoende fruit eten een uitdaging. Diepgevroren fruit vinden we wel al langer in het vriesschap, maar het gaat altijd om private labels. Fast Fruit ziet kansen in deze markt: een merk trekt consumenten naar het vriesschap en stimuleert en inspireert de consument.

We zijn begonnen met een consumentenonderzoek. Met als hoofdvraag: waarom kiezen consumenten voor diepvriesfruit? Er blijkt een worsteling schuil te gaan van mensen die wel aan hun dagelijkse portie fruit willen komen, maar niet goed weten hoe, omdat ze fruit eten ook wel gedoe vinden. Met Fast Fruit bieden we een oplossing, want hiermee tover je in een handomdraai je dagelijkse portie fruit op tafel.

Onderscheidend
Wij willen de vriesvers-categorie opschudden en met inspiratie, innovatie en creativiteit de Nederlander stimuleren meer fruit te eten. Je hoeft niet te schillen, niet te wassen, niet te snijden – Fast Fruit doet al het werk voor je terwijl jij kunt genieten van het lekkerste fruit!

We kiezen daarvoor de beste kwaliteit fruit, geoogst op het optimale rijpingsmoment op de beste plekken ter wereld, waardoor je altijd mooi, zoet en perfect rijp fruit consumeert. Er is daarnaast no waste door de handige ziplock-verpakkingen. Wat je niet gebruikt, kan je rustig terugdoen in de vriezer. Kortom, ‘Feeling Good, Made Easy!’

De smaken van Fast Fruit
We hebben een heel nieuw kwalitatief merk neergezet met 4 mono fruitsoorten, 3 bijzondere mixen en 4 smoothiemixen.

4 mono fruit varianten
Unieke vriesvers fruit varianten bestaande uit:
avocadoschijfjes, bananenschrijfjes, açaidrops en blauwe bessen.

3 zeer bijzondere fruitmixen
Mix met yoghurtdrops, kersen en granaatappelpitjes.
Mix met mango, papaja en roze pitaja, kortom exotische fruitsoorten.
Mix bestaande uit de altijd geliefde aardbei en banaan

4 unieke smoothiemixen – alleen nog je eigen favoriete vloeistof toevoegen
Banaan, açaipuree, blauwe bes
Framboos, blauwe bes, banaan, druif
Banaan, mango, ananas
Mandarijn, banaan, spinazie, boerenkool, gember
Wij hebben bijzondere en heel aantrekkelijke mixen samengesteld zoals een mix met yoghurtdrops [bevroren kleine stukjes yoghurt, nvdr], kersen en granaatappelpitjes. Deze mix is helemáál makkelijk, want je hoeft zelfs geen yoghurt meer toe te voegen. Je kan deze mix natuurlijk ook gebruiken als basis voor smoothies. En wat dacht je van onze mix met mango, papaya en roze pitaya. Exotische fruitsoorten die je niet zo snel ziet.

Fast Fruit: je eigen fruitwinkel in je vriezer voor je dagelijkse portie fruit
Avocadoschijfjes
Naast de bijzondere mixen heeft Fast Fruit ook vruchten die het in hun eentje moeten doen. Ook hier is iets bijzonders aan de hand. We hebben prachtige avocadoschijfjes! Avocadoblokjes worden reeds verkocht maar schijfjes zie je nergens. Deze schijfjes kun je mooi gebruiken als garnering. Ze staan ook goed in je poké bowl. Ook bieden we bananenschijfjes, een uniek aanbod en ideaal voor je smoothie of bananenbrood. Net als de açaidrops, ideaal als toevoeging in je favoriete fruit bowl.

We gebruiken de lekkerste fruitsoorten en helpen mensen met onze gemaksproducten hun dagelijkse portie fruit binnen te krijgen. Volgens de richtlijn van het Voedingscentrum gaat het om 200 gram fruit per dag. Onze verpakkingen bevatten 250 tot 300 gram fruit. Dat is dus één of anderhalf keer je portie fruit per verpakking. Zo maken we het de consument nóg makkelijker.

Bij Fast Fruit vinden we dat fruit gewoon goed, makkelijk en snel bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom is Fast Fruit er: je eigen fruitwinkel in je vriezer voor je dagelijkse portie fruit.

Breng je stem uit

Verdient deze nominatie jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.

Voor meer inspiratie, recepten en informatie zie de website van Fast Fruit.
Dit artikel afdrukken