Foodlog heeft in zijn tienjarig bestaan een gevarieerde lezerskring opgebouwd. Van mensen die gepokt en gemazeld zijn in wat er echt gebeurt in voedsel- en veevoerfabrieken, op supermarktschappen, in ambachtelijke en industriële slagerijen, bij groentensnijders, in stallen, op akkers en in kassen tot hooggeleerden en geleerden via frisse studenten en leken met een buitengewoon geïnformeerde kennis.

Foodlog lees je omdat je wilt weten hoe het zit en hoe mensen denken over de feiten. We halen de journalistieke ruis en het gegis er zoveel mogelijk tussenuit.

Vragen
Vanaf dit weekend ligt de bal bij jullie. Welke vraag of vragen hield je maar voor omdat je dacht dat mensen die weten hoe het zit liever hun mond houden?

De week tussen Kerst en de jaarwisseling zetten we iedere dag een of een aantal vragen open die je hier deze week kunt stellen. We zoeken contact met de mensen die het best in staat zijn daar een feitelijk antwoord op te geven en vragen je te antwoorden.

Stel die vraag die je altijd al had willen stellen of waar je, ondanks Foodlog, nog steeds geen antwoord op hebt. Doe dat hieronder of - als je geen account hebt of onzeker bent over je vraag - per mail aan redactie@foodlog.nl.

Update 1 januari 2016: Uit de vele reacties en vragen blijkt dat we in een behoefte voorzien. We zetten daarom de categorie 'Lezersvraag' voort in het nieuwe jaar. Blijf je vragen dus gerust stellen!

Fotocredits: 'Self portrait', dr_tr
Dit artikel afdrukken