Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Enerzijds voorspellen de Verenigde Naties dat de wereldbevolking gaat groeien van 7,4 miljard mensen in 2018 naar 9,8 miljard in 2050. Anderzijds gaan we de komende 32 jaar de gevolgen van klimaatverandering merken in de supermarkten en dus op ons bordje.

Met deze 2 voorspellingen in het achterhoofd ging De Volkskrant onder de noemer De Voedselzaak het afgelopen jaar op zoek naar een antwoord op de vraag: hoe voeden we 10 miljard monden in 2050?

Programma
Met op het programma Carlijne Vos, journalist bij de Volkskrant & initiatiefnemer van De Voedselzaak, Mac van Dinther, voedseljournalist, Mirjam Leunissen, datajournalist, Wouter van Eck vanuit voedselbosbeheer, Atze-Jan van de Goot, hoogleraar Voedingswetenschappen aan de WUR en Wim de Vries, bodemexpert aan de WUR.

Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar de website. Het programma is 14 januari vanaf 19:45 uur ook te volgen via de livestream.

Informatie
Datum: maandag 14 januari
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Prijs: gratis, aanmelden verplicht
Dit artikel afdrukken