Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Zijn dat dan eieren van wilde kwartels? Er zijn ook cultuurkwartels, ik geloof uit Amerika.
Anne, inderdaad zeer grappig. Moet ook aan Marieke denken.
Guillaume,dat is grappig.
Het lijkt wel alsof ik Marieke van V.lees.Kijk maar even maar even o.a. onder:Authentiek raden.
Iets meer ontopic: er moet een verschil zijn. Mijn moeder wordt behoorlijk ziek van kwarteleieren maar heeft van kippe-eieren geen last.
Ik ben geen softe dierenliefhebber, maar een kwartel, en dat gaf Klootwijk al aan, is een 'wild animal'. Hoort niet in een kooi. De kwaliteit van wilde eieren (als je ze uit een nestje haalt, blijven ze 9 van de 10 keer dapper doorleggen) is ook veel smaakvoller. Ditto voor patrijzen en fazanten. Het voedsel in hun biotoop zorgt trouwens ook voor een beter wildsmaak. Een haas moet je ook niet in een kooi kweken. Zelfs een wild jong konijntje, die je bij tamme stopt, verliest smaak.
Wilde dieren zijn wilde dieren. Dat waren al die doedelzakken van honden, die nu hun dagen 6-hoog slijten met 'canned food' ooit ook.
Dus dat is mijn antwoord op je vraag.