Tot de afgestudeerden behoort Marieke van Nistelrooij met het product 'Superslierten'.
Zij bedacht samen met twee studenten Voedingsmiddelen- technologie dit winnende concept van de HBO-prijvraag Voedingscentrum 2007. Dit product van gepureerde groente in een speelse knijpverpakking, is gemaakt om lastige etertjes toch te verleiden groente te eten. Verwacht wordt dat de Superslierten nog dit najaar verkrijgbaar zijn in de supermarkt.
De geslaagden zijn:
Designers: Bas Burki, Dennis Favier, Gonnie Helfrich, Marjolein van Kleef, Roos Leufkens, Marieke van Nistelrooij, Lotte van der Spek, Simone Verhoeven en Renee Zegers.
bron: Brabants Dagblad
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
www.fooddesigners.nl
JB, Ailko heeft het nou juist op zich genomen om bestaande artikelen in de context van foodlog te brengen. Daar 'doen' ze nl. vaak wat anders dan in hun oorspronkelijke context. Als kunstenaar (?) ken je dat verschijnsel waarschijnlijk: de- en recontextualiseer. Maar zeker: het is gewoon rippen.
In de 3e versie van foodlog zullen we rippen, cq. doorverwijzen anders gaan aanpakken. Dat wacht nog even. Tot het najaar.
> @JB, artikel staat wel online.
Ah, en nu ook gelinkt. Blijkt het betreffende foodlog artikeltje een letterlijke knip en plak uit het Brabants Dagblad. Snurk en saai, een kritiekloze 1 op 1 rip, zonder toevoegingen of eigenwijs commentaar, foodlog onwaardig.
Het enige originele was de schrijfwijze Brabands Dagblad. Twaalf punten voor knipkoning ailko faber. Maar zelfs die autentiek merkwaardige schrijfwijze is nu haastig aangepast.
"ik ga die opleiding doen suckerss" Dit schreef 'H' destijds onder ons artikel. H, staat dat voor Gonnie Helfrich? en zo ja, heb je deze weblog nog iets te melden ?
@JB, artikel staat wel online.