Het theater van de smaak (hoezo theater?), en de verkiezing van de hobbykok van het jaar hebben we maar even links laten liggen.
Het was best een smakelijke zondagmiddagwandeling. Toch had ik er wat anders van verwacht. De borden naar grote parkeerterreinen suggereerden huishoudbeurstaferelen. Dat viel mee. De enige drukte was bij de ingang van elk van die kleine tentjes. Als je met zijn vieren voor bij een kraampje stond, was al het lekkers al uit het zicht verdwenen. Ruime gelegenheid dus om te kijken wie op zo'n zondagmiddag afreizen naar “het culinair evenement van 2007”.
De vele waxcoats, geruite sokken, grijsspoelinkjes en bontkraagjes lieten er geen twijfel over bestaan. Er is nog een wereld aan bevolkingsgroepen te winnen voor goede smaak.
Op weg naar huis pieker ik: hoe maak je goede smaak eindelijk 'ns gewoon?
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Nee, want ik had het over de bonen zelf. Niet over moeke's kookkunst en ook niet over het feit dat alles vroegah beter was. Die gedachte dicht je me toe, maar ik had hem niet. Ik gebruik hem zelfs maar zelden ;-)
@Dick, je beweert dat sperziebonen anno 1957 en later niet stukgekookt werden? Graag bewijs..
In het algemeen: de stelling dat vroegah alles beter was is interessant. Maar vraagt ook om bewijs. Kom eens door daarmee. Dat is niet lullig bedoeld hoor, maar doe dat nou eens.
Ik ging met Nick mee, niet met jouw verkrachte sperziebonen. Het was inhoudelijk, niet gezellig.
@Dick: mooi zo om mee te gaan. Dat is gezellig..
Hoezo?