Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Dat was tot een jaar of wat geleden inderdaad de gangbare wijsheid. Of dat in de huidige markt - projectontwikkelaars zitten met de handen in het haar vanwege de waardeloze boerengrond die ze 'goedkoop' gekocht hebben - nog het geval is, waag ik te betwijfelen.
Ja dat bedoelde ik inderdaad. De kans dat ooit je landbouwgrond voor bebouwing mag dienen waarbij de waarde gigantisch toeneemt is in NL ook nog steeds vrij groot. Doet ook iets voor de prijs.
Je bedoelt om een huis op te bouwen? Dat hangt er vanaf waar. Er zijn plekken waar je een huis voor minder dan €100.000 kunt kopen dat in Nederland nog steeds voor het tienvoudige te koop staat. En dan is het echt nog bewoonbaar ook.
Dick, wat kost bouwgrond in Bretagne per m2?