Datingapps zoals Tinder en Lexa helpen ons tegenwoordig om de ware te vinden. Daar komt nu een concurrent bij. Deze nieuwe 'datingapp' vindt alleen niet de juiste persoon voor je, maar de lekkerste match tussen je drankje en je kaas.

De app Cheese Cupid helpt je bij het vinden van de 'match made in heaven' voor je smaakpapillen, meldt The Huffington Post.

Altijd een match
Met Cheese Cupid vind je de beste kaas- en wijnparen. Ook andere alcoholische dranken (bier) komen in de app aan bod. Dus heb je een lekkere kaas gehaald op de markt, maar weet je niet wat je erbij moet serveren? Of wil je die ene wijn uit de kast toch een keer opdrinken met een kaasje erbij? Cheese Cupid zoekt de smakelijkste combinaties voor je. Er is altijd een match. De app is niet monogaam, je krijgt meerdere opties voorgeschoteld. Hierdoor kan je voor jezelf de ware Jacob kiezen.

Een klein voorbehoud. De app is ontwikkeld door de Amerikaanse Wisconsin Milk Marketing Board, Inc. Verwacht dus geen advies bij een geraffineerde Bordeaux of een Belgisch abdijbier. Gorgonzola? Een stevige stout, of soepele Merlot. Meer trek in een wit biertje? Eet daar dan gruyère of Zwitserse kaas bij.

Cheese Cupid biedt grappig genoeg geen advies voor non-alcoholische dranken. En dat terwijl wij onlang hebben geleerd dat we de ware liefde kunnen vinden bij... thee.

Fotocredits: Wisconsin Cheese Cupid
Dit artikel afdrukken