Trendwatcher Anneke Ammerlaan vroeg ons van de week of we wisten waar de echte eetelite van Nederland en Vlaanderen eet en of die nog wel buitenshuis eet. Naar aanleiding van een interview met een krant over de sterrenstatus van sterrenchefs en -restaurants, was ze namelijk gaan twijfelen of de echte kenners nog wel de deur uit willen voor een ster of wat. Een en ander, uiteraard, nog los van de vraag of ze zich dat een paar keer per jaar kunnen permitteren
Zou hier de 'echte eetelite' komen? Dat weten we niet zeker, maar we kunnen wel eens kijken of
En laten we maar meteen de basis leggen voor de uiterst geheime foodlog-Lekker: welk doodgewoon geweldige, maar uiterst geheim gebleven restaurant bij jou in de buurt zou je je beste vrienden durven aan te bevelen?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Zalig indonesisch in Utrecht: Blauw op de Springweg. Is helaas niet zo geheim: reserveren dus!
beste wouter, wij hebben tagatose. echter als U ons niet gelooft moet U zelf een micoroscoop mee nemen, evt. met 2 oculairen.
vriendelijke groet,
Team Dino's
@Dino's, heeft u Tagatose?
Graag wil ik toch melden dat na 23 jaar ervaring de sterren (normaal) aan de hemel staan...
en het toch wel lekker koken veer een mooie prijs weer iets meer in de huishoud richting komt.
dus waarom niet voor net geen 20 euries eten bij een leuk restaurant met toch "ster" alure..
neem als voorbeeld Dino's arnhem. op het uitgaans plein de korenmarkt kunt U toch lekker zitten en met veel plezier genieten van een goed diner voor bijna 20 euro.
of U gooit er nog 5 tegen aan en neemt een totale verrassing van het huis DINO's menu geheten.
meer dan een proeverij !!
kortom...
the place to be
Dino's arnhem
gr. paul
Men kan in Yamazato prima om de tonijn heen eten, blauw dan wel geel gevind.
Maar net zo zielig als gemaltraiteerde vissen vind ik gemaltraiteerde zoogdieren, uitstervend dan wel in miljoenenpopulaties gefokt. Te vroeg geplukt fruit vind ik zo mogelijk nog erger. Aan het eigen fornuis ben ik orthodox, maar buiten de deur vind ik dat niet vol te houden. Jullie wel? Zelfs op een Slowfood diner werd paling geserveerd. Ik bedoel maar.
On topic: aan uw norse reactie te zien kunt u het zich maar moeilijk voorstellen, Zeeuwse Willem, maar sommige delen van dit land is écht verse vis een zeldzaamheid. Dus maak een meisje blij en vertel eens, waar moet ik in Zeeland zijn? Want ook daar heb ik vaak genoeg 'vanochtend zwom 'die nog, mevrouwtje' gehoord, terwijl een muffe ammoniaklucht van mijn bord steeg.