Hoe moeilijk is het eigenlijk om verstandig met vis om te gaan? Dit weekend kochten we op de Utrechtse boekuitverkoop van het Centraal Boekhuis het prachtige boek 'Vis - zuiver op de graat' van Guido Meersschaut, de bekende 4e generatie Gentse vishandelaar. De prachtige fotografie was van Tony Leduc. Helaas: alleen nog als je geluk hebt in de uitverkoop of dump te krijgen dus.
Voor Meersschaut is het geen vraag waar het heen gaat en hoe dat moet. Ik kopieer één kolommetje uit zijn boek en laat de tekst maar voor zich spreken:
PS Als je je afvroeg wat in godsnaam een pladijs is: een schol.
Dit artikel afdrukken
Voor Meersschaut is het geen vraag waar het heen gaat en hoe dat moet. Ik kopieer één kolommetje uit zijn boek en laat de tekst maar voor zich spreken:
PS Als je je afvroeg wat in godsnaam een pladijs is: een schol.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook