Wist je dat thee, na water, de meest gedronken drank ter wereld is? Tijdens het Dutch Tea Festival staat thee letterlijk in de schijnwerpers.

Workshops
Tijdens de workshops leer je bijvoorbeeld hoe je smaken thee kunt herkennen en benoemen. Eén van de workshops die aangeboden wordt gaat over hennep. Waar denk jij aan bij hennep? Vast niet aan thee, maar er bestaat thee die gemaakt is van hennep, heel gezond en zonder THC. Wil je hier meer over leren, kom dan naar de workshop door Dutch Harvest.


Sfeerimpressie Dutch Tea Festival 2016


Theemarkt
Op de theemarkt ontdek je de nieuwste merken in de theewereld. Gebruik tijdens het Festeaval al je zintuigen om nieuwe smaken te leren kennen. Je kunt ook even weg van alle drukte en deelnemen aan een meditatie-sessie met behulp van thee. Hierbij kom je helemaal tot rust.

Theeceremonie
Heb je altijd al een theeceremonie bij willen wonen? Grijp dan je kans en woon een Japanse of Chinese theeceremonie bij. Naast alle thee kun je op het Festeaval ook terecht voor heerlijke muziek en eten.

Informatie
Het Dutch Tea Festival vindt plaats in De Fabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht. Op het festival is het alleen mogelijk om te betalen met PIN.

Tickets zijn hier te krijgen.

Kijk voor meer informatie op de website of op de pagina van het Facebookevenement
Dit artikel afdrukken