Tijdens de Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren, tuinders, ondernemers en wetenschappers laten zien op welke manier zij bijdragen aan onze voedselproductie.

De organisatoren van de Dutch Food Week willen van 5 tot en met 16 oktober zoveel mogelijk Nederlanders kennis laten maken met de foodsector.

In de week draait het om het positieve karakter van de sector en het bouwen van bruggen tussen consument en producent (en vice versa). Daarom worden consumenten en voedselproducenten uitgenodigd om mee te komen praten over wat we eten.

Wil je zelf meedoen met de Dutch Food Week? Maak dan via de website jouw eigen event aan. Elk denkbaar evenement is mogelijk. Denk aan het demonstreren van een innovatie, het presenteren van een onderzoek, een open dag, lezing, debat of festival.

Hou de website in de gaten voor het actuele programma.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie
Datum: 5 t/m 16 oktober 2019
Prijs: Gratis
Locatie: Heel Nederland
Aanmelden: om een evenement aan te maken, dien je eerst een account aan te maken op de website.
Dit artikel afdrukken