Het thema van deze editie is “De Kracht van Craft”. Het congres richt zich op grote en kleine brouwerijen en hun medewerkers en is daarmee uniek in Nederland. Dankzij de meer dan 30 standhouders, een keur aan (inter-)nationale sprekers en verschillende workshops kunnen bezoekers hun kennis over de brouwwereld vergroten.

Aansprekende bier-personalities nemen de bezoekers mee door een programma vol interessante onderwerpen. Zo is er een plenaire sessie met Bob Pease, CEO van de Brewers Association. Ook zijn er workshops te volgen en interactieve sessies over het ontwikkelen van bierrecepten en het distribueren van bier. De bezoekers gaan naar huis met kennis die ze direct op hun brouwerij en bieren kunnen toepassen. Het volledige programma bekijk je hier.

Net als vorig jaar presenteren tientallen leveranciers van brouwproducten en –diensten zich ook nu weer op de informatiemarkt die de hele dag duurt. Je vindt er leveranciers met interessante aanbiedingen en kunt er terecht met je specifieke vragen.

Dit jaar is het ook mogelijk om deel te nemen aan een dinerbuffet, dat aansluitend aan de netwerkborrel plaatsvindt. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en voor Nederlandse en buitenlandse brouwers. Je kunt je hier aanmelden voor het congres en dinerbuffet.

Informatie
Wanneer: Dinsdag 23 januari 2018 van 9.00 tot 18.00 uur
Kosten: CRAFT leden €99,- niet-leden €199,-. Dinerbuffet: €27,50. Prijzen zijn ex BTW.
Waar: De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort
Aanmelden: Via de website.
Dit artikel afdrukken