De derde Dutch Agri Food Week staat in het teken van voedsel en gezondheid. Voedsel om te kunnen leren, werken en leven: van ondervoeding tot overgewicht, van gezond en smaakvol eten voor kinderen, tot oud worden in gezondheid en vitaliteit. In heel Nederland staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal; boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan slimme verbeteringen en nieuwe oplossingen voor veilig en gezond voedsel.

Een greep uit de (ruim 125) evenementen: de ‘KidsKook Battle’, een ‘Duurzame Supermarkt Safari’, de lancering van het ‘FoodFirst Network’ en een wetenschappelijk symposium getiteld: ‘Nieuwe wegen naar gezonde voeding’.

Programma-overzicht
Kijk voor een overzicht van het programma op de website van de Dutch Agri Food Week.

Dutch Agri Food Week
De Dutch Agri Food Week is een jaarlijks terugkerend verbindend initiatief op het gebied van voedsel en landbouw. De organisatie maakt gebruik van de kracht van bestaande netwerken, organisaties en samenwerkingsverbanden. Zo kunnen ondernemers, toeleveranciers, foodprofessionals, producenten en beleidsmakers, en juist ook consumenten, burgers, leerlingen en studenten hun graantje meepikken tijdens de meer dan 125 evenementen. Meer dan 300 partners en ruim 125 evenementen maken deel uit van het voedselnetwerk.

Informatie
Programma: het programma met alle activiteiten en achtergrondinformatie vind je op de website.
Data: officiële opening op 9 oktober 2017, activiteiten tot en met 19 oktober 2017
Locatie: Verschillende locaties in Nederland

Website: dutchagrifoodweek.nl

De Dutch Food Agri Week is een initiatief van Topsector Agri & Food, Food Valley NL en de agrifood en tuinbouwregio’s AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo.
Dit artikel afdrukken