De rest van de worst is vooral humor. Fransen eten geen salami maar saucisson. In Franse worst hoort natuurlijk geen Parmigiano, een Italiaanse kaas. En dan de vorm nog. Dat is een typisch Duitse worstvorm. Het vlees komt van varkens die in de hele EU geleefd kunnen hebben.
De maker van de worst is de firma Stockmeyer GmbH uit Sassenberg in Duitsland. Dit alles staat gewoon op de verpakking te lezen. Er is dus geen enkele vorm van bedrog. Vermoedelijk vinden we het ook heel gewoon. Deze Franse specialiteit is een worstfantasie.
Is het vervelend, cq. is er iets mis mee?
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Nick, ik kom vaak bij de Franse Lidl. Daar heb ik deze serie nog nooit gezien.
Lidl in Nederland, Nick.
glucosestroop kan een heel andere herkomst hebben dan dextrose Nick, al zijn het allebei suikers.
Lidl? In welk land?
(opmerkelijk: tussen de ingrediënten van de worst/de parmezeaan staat "dextrose , glucosestroop". Gezien dextrose en glucose synoniem zijn... ?
De Frans-Duitse as is weer sterk in de EU..