Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Feiten, fabels, fictie en alternatieve feiten lopen zo langzamerhand allemaal door elkaar. Ook Foodlog heeft daar last van.

Het is de hoogste tijd een radicale keuze te maken. We kiezen tegen de gekte van ficties en fabels en holle hypes.

Daarom hebben we besloten de redactionele formule aan te passen. Om het verschil tussen Foodlog vandaag en het Foodlog dat gaat ontstaan te kunnen voorbereiden, hebben we drie weken nodig.

We zullen er bijna hetzelfde uit blijven zien. Je zult het verschil gaan merken in onze benadering van de feiten en de achtergronden van waaruit die gepresenteerd worden.

We gaan even uit de lucht om de betrouwbaarste voedsel- en voedingskrant voor je te kunnen maken. Tot 18 maart!
Via twitter en Facebook blijven onze korte In de Media berichten te volgen.
Krijg je nog geen nieuwsbrief en wil je de heropening niet missen? Schrijf je in.
Dit artikel afdrukken