Op verzoek van het kritische studentenplatform ICSWG gaat WUR-voorzitter Aalt Dijkhuizen in debat met studenten, hoogleraren en andere geïnteresseerden. We ontvingen het volgende bericht:

Kritisch studentenplatform (ICSWG) organiseert een debat om te laten zien dat er een grote pluriformiteit en nuance bestaat en noodzakelijk is voor het oplossen van het (toekomstige) wereldvoedselvraagstuk. Aalt Dijkhuizen opent het programma. Het onderwerp ‘The future of food production’ wordt aan de hand van twee stellingen behandeld door een expertpanel met hoogleraren en een reagerend panel met studenten.
Per stelling geven hoogleraren hun visie op de stelling. Vervolgens discussiëren zij over hun standpunten, en kunnen de studenten en de toeschouwers vragen stellen en opmerkingen geven. Rector magnificus Martin Kropff sluit af met zijn mening en hij geeft aan wat dit betekent voor onderwijs en onderzoek van Wageningen UR.
Het debat wordt live uitgezonden op WUR TV.

Datum: 11 december 2012
Tijd: 17:00 - 19.00 uur
Locatie: Forum (zaal C222), gebouw 102, Droevendaalsesteeg 2, Wageningen Campus
Voertaal: Engels


Foodloglezers die de tocht naar Wageningen te bezwaarlijk of onduurzaam vinden, kunnen dus meekijken en vanaf hier meepraten. Natuurlijk is er ook een Foodlogreporter in de zaal.


Fotocredits: Guy Ackermans, Resource
Dit artikel afdrukken