VPRO heeft vandaag de gasten voor de twintigste editie van Zomergasten bekend gemaakt. Al jaren één van mijn favoriete tv-programma's en niet alleen omdat ik sinds kort in het VPRO-bestuur zit ;-)
Maar nog leuker dan Zomergasten is natuurlijk om zelf te bedenken welke fragmenten je zou kiezen als je host zou zijn van het programma. Met de komst van YouTube en vooral ook YouTube Streams (waarmee je zelf een programma kunt samenstellen van YouTube-fragmenten), zijn er interessante mogelijkheden. Het idee is inmiddels omgedoopt in Zomaargasten en de eerste suggesties stromen binnen.
Ben eigenlijk wel benieuwd welke fragmenten de lezers van Foodlog zouden kiezen als ze een programma zouden mogen samenstellen. Wat zijn jullie favoriete YouTube-fragmenten die je met anderen wilt delen?
Dit artikel afdrukken
Maar nog leuker dan Zomergasten is natuurlijk om zelf te bedenken welke fragmenten je zou kiezen als je host zou zijn van het programma. Met de komst van YouTube en vooral ook YouTube Streams (waarmee je zelf een programma kunt samenstellen van YouTube-fragmenten), zijn er interessante mogelijkheden. Het idee is inmiddels omgedoopt in Zomaargasten en de eerste suggesties stromen binnen.
Ben eigenlijk wel benieuwd welke fragmenten de lezers van Foodlog zouden kiezen als ze een programma zouden mogen samenstellen. Wat zijn jullie favoriete YouTube-fragmenten die je met anderen wilt delen?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Evenmin mag ontbreken de prachtige scène met de bespoten plastic graten uit Louis de Funès L'aile ou la cuisse!
het beginstukje uit de film Perfume .... de suggestie van reuk is al genoeg !!
Boeiend: andere 'lezingen' van de bij de anti-food-industrie zo gevierde films Our Daily Bread en We Feed the World. Ik zou ze graag eens ouderwets ' deconstrueren', zoals dat in de jaren '80 van de vorige eeuw heette.
Ik ken het verhaal van McDonough Braungart. Het is een boeiend concept, tot je er een stapje dieper over denkt. Het is zonder meer uitstekend om vanuit het positieve te denken en oplossingen aan te dragen. Conserveren hoe het was is tenslotte maar al te makkelijk.
Niettemin: zit de natuur te wachten op al die natuurvriendelijke voeding in de vorm van afval?
Anders gezegd: ook al nagedacht over hoe 'de natuur' zich ontwikkelt als we er massaal oplosbare flessen en andere verpakkingen in weg mieteren ('goed voor de bomen' ) die er niet vandaan kwamen.
Nog anders gezegd: afval verbrandbaar maken in een super hoge rendementsoven is misschien ook wel een oplossing. Zo maak je energie die in het afval ging ook weer los.
O ja: het varken is voor food de oplossing voor afval. En geen zooi in de natuur. Heel ouderwets. Heel modern. We willen het alleen niet. Voedselveiligheidsvoorschriften.
Ik zal er een paar leuke filmpjes over proberen op te duiken ;-)
Heb het niet gezien Marco, lijkt mij een succesvol concept. Weet jij of er ook nederlandse bedrijven zijn die dit toepassen?