Albert Heijn zag z'n omzetgroei dalen. Van al kwartalen lang een procent of 10 naar 8,3% in het derde kwartaal van dit jaar. Het derde kwartaal was nog geen voorbode van de crisis. Het was het moment van de stijgende prijzen. Mensen wilden auto's die 30 km uit een liter brandstof halen. Inmiddels blijven ze rijden in hun 4x4 die nauwelijks 1 op 8 haalt. De prijzen zijn toch fors gedaald.
Wat het vierde kwartaal gaat brengen, horen we in januari.
De huidige poll gaat over de prijs van eten. Let je meer op wat je uitgeeft of niet? Of besluit je veel losser te komen van de economie en denk je eraan om volgende seizoen zelf je eten te gaan verbouwen en je tuin om te gooien naar een moestuin met kippenhok en misschien wel een plek voor een varken?
Zo ja, heb je al een slager op het oog voor de slacht?
Deze crisis kan allerlei onverwachte gevolgen hebben.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
James, kip-kerrie saus: kokosmelk, ananas, paprika, ui en wat specerijen.
In plaats van de bonensoorten kun je ook kip toevoegen of spekjes. De bonen is veel makkelijker.
Interessant recept Huib. Neem aan dat het linzen of, kapucijners of br bonen is. Wat is ruw weg de samen stelling van de kip kerrie saus. Hebben we hier niet.
Adriana Pot-Bok
Hallo Shannon, heeft die meneer Google ons toch weer weten te vinden!
Als het even meezit helpen we je zo aan 100 recepten.
Die van mij: voor 4 personen (voor jou en je partner en kinderen)
2 kg aardappels prijs €2
1 chinese kool €1,80
1 pot kip kerrie roerbaksaus €2
1 pot linzen, kapucijners, bruine bonen, etc €1,50
Aardappels schillen en koken. Chinese kool snijden, niet te fijn. Deze stoven (niet te lang), dan roerbaksaus en linzen/bonen toevoegen en mee opwarmen.
Toetje yoghurt, geel/bruine vla.
hoi ik ben shannon ik ben hier heen gestuurt van uit google.
ik wil graag een gezond recept + de prijs er van
als u het heeft graag een reactie.
voor mensen die willen weten waarom: ik heb een project op school en zou graag een menu kaart maken maar het moet gezond blijfen.
alvast bedankt
"Deze crisis kan allerlei onverwachte gevolgen hebben." Moedige stelling. Kunnen we dit onderbouwen, of krijgen we dat met Foodlog niet voor mekaar en horen we dan toch 'maar' bij het gewone volk. Dat zich idd maar eens stilaan beter zou gaan bekwamen in zelfvoorziening. Niet omdat de honger om de hoek loert. Maar een gebrek aan variatie en gezond voedsel zeker wel.
Het is zoals met de financiële crisis. "Niemand zag dat aankomen". Naah.